ΑΕΚ

Δυναμικό “παρών” του Δικτύου Προσφύγων στο ΟΑΚΑ

Στο πέταλο της ORIGINAL θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της εν λόγω ομάδας
Δυναμικό “παρών” του Δικτύου Προσφύγων στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ματς- γιορτή, στο οποίο η πρόσκληση είναι ανοιχτή  για όλο τον κόσμο. Στο πέταλο της ORIGINAL λοιπόν, η ομάδα του Δικτύου Προσφύγων θα δώσει δυναμικό “παρών”.

Πρόσφατα τα παιδιά είχαν παίξει και φιλικό στα Σπάτα με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ. Η έντονη επιθυμία τους λοιπόν να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση, τα ώθησε να αγοράσουν τα εισιτήριά τους σήμερα και θα είναι από νωρίς το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.