Ηρεμούν τα πράγματα μετά τους Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με την άφιξη της ομάδας από την Πολωνία συζήτησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την πορεία των μεταγραφικών θεμάτων.

Ζήτησε και εκείνος να ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις των Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ και φυσικά δήλωσε ικανοποιημένος από αυτές τις προσθήκες.

Αυτό, που βγαίνει από τις δύο συναντήσεις σήμερα (16/7) και χθες Κυριακή (15/7) του προπονητή της ΑΕΚ με τους Ματιάσεβιτς, Λυμπερόπουλο αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του μεταγραφικού σχεδιασμού, είναι πως μέχρι τα προκριματικά του Αυγούστου για το Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα θα γίνει κάτι άλλο.

Δηλαδή το θέμα της απόκτησης χαφ (Λουντ, Κονέ ή Γιάγιαλο) πάει πίσω. Τώρα ανάλογα με τις εμφανίσεις της ομάδας, ίσως προκύψει και κάποια άλλη ανάγκη. Μέχρι τις 15 Αυγούστου, πάντως, φαίνεται να «παγώνει» κάποια άλλη –πλην Μπογέ, Πόνσε, Άλεφ- μεταγραφή.

Στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μπογέ

Ξεκάθαροι ήταν στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα της ρήτρας, που μπαίνει στη μεταγραφή του Λούκας Μπογέ. Όπως έλεγαν στην Ένωση, για να αποκτηθεί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να δαπανηθεί ένα ποσό στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το όλο θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης λόγω του ποσταρίσματος του δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που έλεγε: «Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Τορίνο για την αγορά του 22χρονου επιθετικού.

Θα δοθεί ως δανεικός με τη ρήτρα να τοποθετείται στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ. Οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί την Τρίτη».

Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι αρκετά προσεκτικοί στις διατυπώσεις στα θέματα των μεταγραφών, που είναι σε εξέλιξη (Μπογέ, Πόνσε, Άλεφ).

Το ζήτημα με τον Μπογέ είναι σε εξαιρετικό δρόμο, αλλά σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες δεν έχει τελειώσει 100%. Και αυτό γιατί ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τορίνο.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει αυτήν την στιγμή και για τους Πόνσε, Άλεφ.