Επιβεβαίωση Sportime για Μάνταλο: Η Αλ Νασρ επιστρέφει!

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν επανέλθει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ για πώληση.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν επανέλθει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ για πώληση.

Το Sportime όλες τις προηγούμενες ημέρες με ρεπορτάζ και αρθρογραφία στην εφημερίδα και στο site, σας ανέφερε την σοβαρή περίπτωση να επιστρέψει η Αλ Νασρ για το αρχηγό της ΑΕΚ. Τα 3,5 εκατ.ευρώ απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ, ωστόσο η ομάδα από το Ντουμπάι θέλει πολύ τον Πέτρο Μάνταλο. Και έχει τονίσει ότι θα επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις με νέα μεγαλύτερη πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνταλος… εμπιστευτικό

Αν πάει στα 4 εκατ.ευρώ η πρόταση της, τότε δεδομένα θα συζητηθεί σοβαρά από πλευράς ΑΕΚ. Ο Μάνταλος μπαίνει στα 29, έχει ήδη δύο χειρουργεία χιαστών στο βιογραφικό του και δεν έχει πολλές ελπίδες να φύγει στο εξωτερικό αν περάσει και η φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Από την άλλη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει τονίσει ότι τον θέλει στην «Αγιά Σοφιά», όταν μπει η ΑΕΚ. Ο αρχηγός της αναγέννησης του κλαμπ από τα ερασιτεχνικά, μέχρι την επιστροφή στο νέο γήπεδο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά, πιο σοβαρά από ποτέ την μεταγραφή του στο εξωτερικό. Και έχει στα χέρια του το πολύ… ζεστό ενδιαφέρον της Αλ Νασρ.

Πόσο ζεστό; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση στον Μάνταλο ξεπερνά το 1 εκατ.ευρώ. Και ο Μάνταλος είναι πολύ πολύ θετικός. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα σε κάθε περίπτωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Επίσημη πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο!