Γαλανόπουλος: «Μου αρέσει το πλάνο Καρντόσο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά το φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια μίλησε στη Nova για την εικόνα της ΑΕΚ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά το φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια μίλησε στη Nova για την εικόνα της ΑΕΚ.

Και αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της Ενωσης στο Κίελτσε της Πολωνίας και πως κυλά. Καθώς και για το νέο πλάνο που παίζει η ομάδα με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της.

Τι είπε ο Γαλανόπουλος

Αναλυτικά είπε ο νεαρός Ελληνας διεθνής αμυντικός μέσος μετά το φιλικό:

«Είναι αναμενόμενο ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μας λείπει η ένταση. Είναι λογικό τώρα, γιατί τα πόδια είναι βαριά. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Εχουμε νέες πληροφορίες συνεχώς. Συναντάμε κάποιες δυσκολίες σε κάποια φιλικά, όμως γι’ αυτά είναι τα παιχνίδια τώρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετική η προετοιμασία φέτος, εντελώς από την περσινή. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε την κατοχή, εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Μαθαίνουμε πότε ρισκάρεις και πότε όχι».

Για την καλοκαιρινή προσωπική του προετοιμασία που έκανε: «Είναι κάτι που το κάνω για την προσωπική μου εξέλιξη. Ο,τι κάνω, το κάνω γι’ αυτό. Το θέμα είναι τι κάνω στην ομάδα. Αν δεν τα πάω καλά στην ομάδα, δεν έχει σημασία τι κάνω ατομικά».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.