Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους το όνομα του Ερνάνι έχει εμπλακεί συνεχώς στα της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάτι αλλά οι Πορτογάλοι το φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα με αναφορές σε αρκετά sites ενώ η πρωταθλήτρια Ελλάδας τονίζεται και από τη Record ως μία από τις ομάδες που έχουν στην ατζέντα της τον 27χρονο εξτρέμ....

Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους το όνομα του Ερνάνι έχει εμπλακεί συνεχώς στα της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάτι αλλά οι Πορτογάλοι το φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα με αναφορές σε αρκετά sites ενώ η πρωταθλήτρια Ελλάδας τονίζεται και από τη Record ως μία από τις ομάδες που έχουν στην ατζέντα της τον 27χρονο εξτρέμ.

Ο Ερνάνι για ακόμα μια σεζόν στην Πόρτο δεν είναι στα πλάνα του Κονσεϊσάο μια και έχει μόλις 5 συμμετοχές με μόλις 39 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Χωρίς γκολ και ασίστ. Τρία ματς με 26 λεπτά στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League με 13 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Πορτογάλους εκτός από την ΑΕΚ, για τον Ερνάνι ενδιαφέρονται Ντιναμό Μόσχας, Λεβάντε και Κασίμπασα.

Χωρίς, ωστόσο, να επιμένουν πως ο παίκτης θα θελήσει να φύγει τώρα ή το καλοκαίρι του 2019, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.