ΑΕΚ

Γλυτώνει το χειρουργείο ο Μπογέ, χτύπησε ο Άλεφ

Ο Αργεντινός θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις

Την επέμβαση στους κοιλιακούς φαίνεται να γλυτώνει ο Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντίνος μεσοπιθετικός της ΑΕΚ έδειξε αισθητή βελτίωση, θα συνεχίσει κανονικά το ατομικό και σύντομα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο αναμενόμενος κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του 22χρονου ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν έλειψαν από την προπόνηση της Παρασκευής (21/9). Ο Άλεφ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό όταν επιχείρησε ένα σουτ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για κάκωση. Ωστόσο, το μέγεθος του προβλήματος θα επανεκτιμηθεί το πρωί του Σαββάτου.

Ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Το Σάββατο, η Ένωση θα προπονηθεί στις 16.30 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, για το ματς της Κυριακής (20.30) με τον ΠΑΟΚ.

Με φιλάθλους η ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” ύστερα από 13 χρόνια

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ