Η ΑΕΚ πάει να κάνει το μπαμ με παικταρά από την Μπενφίκα
Το εμπόδιο στα σχέδια της ελληνικής ομάδας.
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ράφα Σίλβα, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αποτελεί μεταγραφικό πόθο για την ενίσχυση της γραμμής δημιουργίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία που επικαλείται το CNN Türk, η Ένωση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου άσου, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του συμβολαίου του με τη Μπενφίκα.
Ωστόσο, εμπόδιο στα σχέδια της ελληνικής ομάδας βάζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία και έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση να μην παραχωρηθεί ο παίκτης, κρίνοντάς τον απαραίτητο για την ερχόμενη σεζόν. Παρά την αρχική αισιοδοξία, η υπόθεση δείχνει να περιπλέκεται, αν και στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια.
Ο Σίλβα αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Μπεσίκτας, όπου σε 47 αγώνες έβαλε 18 γκολ και έδωσε και 13 ασιστ.
Διαβάστε επίσης:
Έπλενε τα πατώματα στο παλάτι και έγινε ο πρώτος βασιλιάς που διάλεξε ο λαός της Ευρώπης