Ο Ιάγο Φάλκε από πολύ νωρίς το καλοκαίρι τέθηκε ως ένας εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι προχωρά αρκετά την περίπτωση του Ιάγο Φάλκε και μιλά με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και την Τορίνο για την απόκτηση του

Ο Ιάγο Φάλκε από πολύ νωρίς το φετινό καλοκαίρι τέθηκε ως ένας εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

Αρχικά η ΑΕΚ άφησε στην άκρη τον Ιάγο Φάλκε, αλλά εν συνεχεία επανέφερε το όνομα του στην μεταγραφική ατζέντα της. Με την μεταγραφή του Νόρντιν Αμραμπατ φάνηκε ότι εγκαταλείπεται οριστικά η περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, αλλά τα δεδομένα διέψευσαν και αυτό τον ισχυρισμό. Και τώρα ο Φάλκε είναι ξανά εδώ, πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά αυτό το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ, όπως σας αποκάλυψε το Sportime, από τα μέσα Αυγούστου είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Φάλκε και με την Τορίνο. Η ιταλική ομάδα έχει ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της, ένα χρόνο πριν φύγει ελεύθερος ο παίκτης που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα αρκετά πάνω από 1,5 εκατ.ευρώ και φαίνεται διατεθειμένος να το ρίξει για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, από πλευράς της, μιλά και με ακόμη έναν ακραίο επιθετικό και δεν φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Ωστόσο, δείχνει αποφασισμένη να τον φέρει άμεσα και μετά να δει τι θα κάνει με τον οργανωτικό χαφ που επίσης δείχνει… ψημένη για να φέρει μέχρι και την 31η Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση οι δύο αυτές μεταγραφές μοιάζουν σίγουρες για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά για τον αριστερό μπακ φαίνεται ότι… αδυνατίζει αρκετά το ζήτημα. Και όσοι θεωρούν ότι πρέπει να έρθει και ακόμη ένας έμπειρος και ποιοτικός μπακ μετά τον Εχσάν Χατζισαφί, μάλλον δεν θα ικανοποιηθούν αυτή την μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΕΚ απέναντι στον εαυτό της ξανά φέτος και ο χρόνος (της) τελειώνει

Gazzetta dello Sport: «Συμφώνησε με Τορίνο για Φάλκε»

Επιβεβαίωση Sportime: Η ΑΕΚ δεν έχει «τελειώσει» με Φάλκε και επιμένει!