ΑΕΚ Β'

Στην κορυφή της βαθμολογίας η εξαιρετική ΑΕΚ Β' που συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια και με αξιοπρέπεια το κλαμπ στην Super League 2

Η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται στο -9 από τον Ολυμπιακό και στο +2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Σίγουρα η Ενωση θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία αν δεν είχε πετάξει βαθμούς σε παιχνίδια όπως πχ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι η αλήθεια ότι το προσεχές διάστημα θα… παίξει δυνατά ματς με στόχο να παραμείνει σχετικά σε επαφή με την κορυφή για να μην χαθεί οριστικά η σεζόν από τώρα.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β’ κέρδισε σήμερα τον εξαιρετικό φέτος Λεβαδειακό. Τον νίκησε με 2-1 μέσα στο Αιγάλεω και πλέον συγκατοικούν στην κορυφή του Νότιου Ομίλου της Super League 2, με την Ενωση βεβαίως να μην έχει δικαίωμα ανόδου στην Super League.

Ομως και τα αποτελέσματα και η εικόνα δείχνουν ότι η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο αγωνιστικό (μαζί με τους ΠαυλήΧιώτη) και ο Ηλίας Ατματσίδης στο διοικητικό έχουν δημιουργήσει μία ομάδα… οικογένεια που καταφέρνει μέσα από δυσκολίες να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δύσκολων αγώνων της κατηγορίας. Δίχως παίκτες… ψημένους στην Β’ εθνική, δίχως εμπειρία ως ομάδα, μέχρι σήμερα δείχνει αντάξια των προσδοκιών του κλαμπ.

Η ΑΕΚ Β’ δίνει ευκαιρίες και ρυθμό

Και για αυτό η ΑΕΚ Β’ είναι ένας λόγος να χαμογελά το κλαμπ. Παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα παίρνουν ευκαιρίες και παιχνίδια, παιδιά της δεύτερης ομάδας παίρνουν ρυθμό και ματς σε μία απαιτητική κατηγορία. Η σημερινή εμφάνιση του Χατζηεμμανουήλ ήταν εξαιρετική κάτω από τα δοκάρια, ο Γιούσης με τα 2 γκολ έδειξε ξανά ότι είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση, οι ΚορνέζοςΛάτσι στα στόπερ ήταν κέρβεροι, ενώ όλη η ομάδα δείχνει συνολικά στο χορτάρι ότι… ζει και πεθαίνει ως ομάδα. Δίχως να έχει τον σούπερ παίκτη, δίχως ονόματα, και μόνο με την καλή δουλειά στο οργανωτικό και την υγεία και το οικογενειακό κλίμα πέριξ της ομάδας και στα αποδυτήρια βγαίνει το καλό πρόσωπο της ομάδας.

Και το σημερινό αποτέλεσμα με νίκη επί του Λεβαδειακού του Κομπότη, δεδομένα είναι ένα αποτέλεσμα για να χαίρεται η διοίκηση της ΠΑΕ. Και για αυτό πρέπει να στηριχθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό η ΑΕΚ Β’, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της να χρειάζεται να δίνουν περισσότερη προσοχή στα προβλήματα και στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.