ΑΕΚ

Η κουβέντα της ΑΕΚ με τον Πινέδα θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν!

Οι μεξικάνοι επανέφεραν το θέμα της παραμονής του Πινέδα στην ΑΕΚ, αλλά η συζήτηση έχει μεταφερθεί για αργότερα!
Η κουβέντα της ΑΕΚ με τον Πινέδα θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν!

Ήρθε στην ΑΕΚ ως η προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα. Και ο Αργενίνος προπονητής της Ένωσης δικαιώθηκε απόλυτα. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως στη Θέλτα δε θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και του έδωσε το πρότζεκτ που ήθελε.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει ξεκινήσει και στα 23 ματς που έχει δώσει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Βασικός και αναντικατάστατος. Δε βγαίνει από την 11άδα με τίποτα.

Βέβαια, δεν του κάνει χάρη ο Αλμέιδα. Ακόμα και όταν για να υπηρετήσει το πλάνο πηγαίνει αριστερά, δείχνει την ποιότητα του.

Σίγουρα π.χ. με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν ήταν στα στάνταρ του αλλά ακόμα και στα άκρα θα παίξει το σύγχρονο ποδόσφαιρο που ξέρει και έχει στο dna του.

Το αν θα μείνει ο Πινέδα στην ΑΕΚ βγήκε και πάλι στην επιφάνεια με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα από το Μεξικό.

Τα οποία βέβαια δε μας έκαναν σοφότερους. Το Sportime σε παλιότερο άρθρο είχε αναλύσει όλα τα δεδομένα.

Πρώτα απ’ όλα το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνει η Θέλτα. Αν θα μείνει στην κατηγορία. Μετά από 23 ματς είναι στο +4 από τη Βαλένθια που είναι σε θέση υποβιβασμού.

Ακόμα υπάρχουν 15 αγωνιστικές. Πολλές. Αλλά η ομάδα του Βίγκο δείχνει να ανεβαίνει αισθητά.

Αν μείνει και του χρόνου στη La Liga έχει το πάνω χέρι. Ο Πινέδα φυσικά και είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο προπονητής τον πιστεύει, το κλαμπ το ίδιο, ο κόσμος τον λατρεύει. Αν μείνει θα παίξει στην Ευρώπη.

Αλλά είναι πολλά στη μέση. Τι θα κάνει η Θέλτα, πόσα θα ζητήσει, αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει ένα ποσοστό (π.χ. 50%) των δικαιωμάτων του. Ποιες θα είναι οι απαιτήσεις των ισπανών, ακούγονται διάφορα, κάτι για 8-10 εκατομμύρια. Πολλά για μεταγραφή στην Ελλάδα.

Το ζήτημα είναι και αυτό ξέρει η στήλη, πως για τώρα μην περιμένετε πολλά για διαπραγματεύσεις. Δεν το θέλει κανείς. Να πάει προς το τέλος η σεζόν και μετά.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.