ΑΕΚ

Ιτούρμπε: Τα χρήματα από την ΑΕΚ του φαίνονται λίγα, αλλά δεν θα τα πάρει ούτε στον Άρη!

Ο Χουάν Ιτούρμπε είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, τα χρήματα και ο ρόλος του Άρη.
Ιτούρμπε: Τα χρήματα από την ΑΕΚ του φαίνονται λίγα, αλλά δεν θα τα πάρει ούτε στον Άρη!

Από το Sportime διαβάσατε πως ο Χουάν Ιτούρμπε είναι ένας από τα ονόματα που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Σε θεωρητικό επίπεδο, αρχικά τουλάχιστον.

Το ζητούμενο είναι τι χρήματα θέλει ο ίδιος και τι νομίζει ότι μπορεί να πάρει. Όχι από την ΑΕΚ μόνο, αλλά και από τον Άρη.

Ο Παραγουανός δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει ο Άρης και η ΑΕΚ φαίνεται ότι ενδιαφέρεται, αφού έχουν προηγηθεί οι Πάλμα και Ματέο Γκαρσία.

Ο παίκτης που μένει ελεύθερος, όπως έγραψε το Sportime έκανε άνοιγμα μέσω του εκπροσώπου του, να μείνει στον Άρη, δεχόμενος μείωση των αποδοχών του. Ένα 600αρι είχε ετησίως, αλλά περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.

Κατάθεση… είχαμε στη Novibet και στον τελικό του Europa League 

Η ΑΕΚ το «βλέπει» το θέμα, αλλά τέτοια ποσά δεν παίζουν. Ένα 300αρι βαρύ, θα δώσει, αν θα δώσει στον Ιτούρμπε η Ένωση για να τον κρατήσει στη Super League 1.

Ο Ιτούρμπε που έχει πάρει το μήνυμα, στράβωσε, μαθαίνουμε. «Με προσβάλει αν ισχύει αυτό το ποσό. Με τόσα μένω και στον Άρη». Μόνο που ο Καρυπίδης δεν του δίνει ούτε αυτά. Δεν ψήνεται να τον ανανεώσει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>