ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: Καμία συμφωνία για Λιβάι Γκαρσία – Έτσι θα μπει σε συζήτηση η ΑΕΚ!

Για όλα τα νέα της ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας και για την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία.
Κετσετζόγλου: Καμία συμφωνία για Λιβάι Γκαρσία – Έτσι θα μπει σε συζήτηση η ΑΕΚ!

Όλα τα νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον Bwin Sport FM ο Κώστας Κετσετζόγλου, κάνοντας φυσικά αναφορά σε όλα τα… καυτά ζητήματα.

Ο γνωστός ρεπόρτερ σχολίασε τα όσα γράφονται στη Γαλλία για συμφωνία στην υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία πίσω από την… πλάτη της ομάδας και ο παίκτης συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Ωστόσο τόνισε ότι αν η ΑΕΚ δει ότι η πρόταση που έρχεται θα αποφέρει 20 εκατομμύρια καθαρά, τότε η Ένωση θα αρχίσει έντονα να το σκέφτεται.

Έτσι θα πρέπει όλοι να περιμένουμε να δούμε αν η Λανς θα κάνει ρελάνς και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Τότε δε θα μπορεί να κάνει και πολλά σύμφωνα με τον ίδιο, αφού θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη πώληση παίκτη ελληνικής ομάδας στο εξωτερικό.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου!

Πηγή: Upopsi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κετσετζόγλου: Καμία συμφωνία για Λιβάι Γκαρσία – Έτσι θα μπει σε συζήτηση η ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.