ΑΕΚ

Κοντά στην Άντερλεχτ ο Βράνιες

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Πλέον, φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει ο Βόσνιος στόπερ από την ΑΕΚ και να συνεχίσει στις Βρυξέλλες. Όπως είχε αναφέρει το Sportime και το Sportime.gr, πρόθεση των Βέλγων ήταν να ανέβουν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται σύμφωνα με πηγές...

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Πλέον, φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει ο Βόσνιος στόπερ από την ΑΕΚ και να συνεχίσει στις Βρυξέλλες.

Όπως είχε αναφέρει το Sportime και το Sportime.gr, πρόθεση των Βέλγων ήταν να ανέβουν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται σύμφωνα με πηγές από το Βέλγιο πως αυτό συνέβη ήδη.

Αυτό που μένει, πλέον, είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων αλλά και σε κάποια μπόνους που θα μπουν στη συμφωνία.

Εννοείται φυσικά πως θα υπάρχουν και ρήτρες ώστε ο παίκτης να μην μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη Ελληνική ομάδα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, όπου και φοίτησε για 2 χρόνια. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ