Μάνταλος: Διάψευση της ΑΕΚ για το πως «χάλασε» η μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν πήγε τελικά στο Ντουμπάι και στην Αλ Νασρ, με την ΠΑΕ ΑΕΚ πριν λίγο να διαψεύδει έντονα φημολογία για το πως «χάλασε» το deal.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν πήγε τελικά στο Ντουμπάι και στην Αλ Νασρ, με την ΠΑΕ ΑΕΚ πριν λίγο να διαψεύδει έντονα φημολογία για το πως «χάλασε» το deal.

Και ειδικότερα την αναφορά για εμπλοκή ενός μάνατζερ στην υπόθεση πώλησης του Πέτρου Μάνταλου. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ανέφερε νωρίτερα πως ΑΕΚ και Αλ Νασρ τα είχαν βρει σε ένα ποσό κοντά στα 4,1 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο ωστόσο η μεγάλη προμήθεια που ζητήθηκε από τον μάνατζερ προκάλεσε εμπλοκή στο θέμα. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ζόραν Μάμιτς (ο οποίος ήταν εκείνος που είχε προτείνει τον παίκτη στην Αλ Νασρ) αξίωσε ένα ποσό 600.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της τονίζει πως «δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα» σχετικά με όσα γράφτηκαν για εμπλοκή μάνατζερ στην υπόθεση της μεταγραφής του Μάνταλου, ενώ υπογραμμίζεται επίσης ότι η ΑΕΚ δεν είχε επαφή με κανένα μάνατζερ για τον αρχηγό της ομάδας. «Ολα είναι ψεύδη», ανέφεραν χαρακτηριστικά από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η πρόταση της Αλ Νασρ στις 24 Αυγούστου ήταν συγκεκριμένη, η ΑΕΚ την αποδέχτηκε και ετοίμασε το συμφωνητικό μεταγραφής το οποίο και απέστειλε στην Αλ Νασρ για τις υπογραφές που θα ολοκλήρωναν το deal. Η Αλ Νασρ από την μεριά της, δεν απάντησε ποτέ στο συμφωνητικό και απέσυρε την πρόταση. Συγκεκριμένα, η επίσημη απάντηση της Αλ Νασρ το βράδυ της Τετάρτης ήταν: «εξαιτίας κάποιων καταστάσεων αγνοήστε την πρόταση μας στις 24 Αυγούστου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνταλος: Ανατροπή -«Χάλασε» η μεταγραφή στην Αλ Νασρ!