Μάνταλος: Η ΑΕΚ είπε το «ναι» στην Αλ Νασρ, δεν παίζει στον τελικό!

Ο Πέτρος Μάνταλος πλέον είναι... ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ καθώς η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Νασρ στα 4,5 εκατ.ευρώ.

Ο Πέτρος Μάνταλος πλέον είναι… ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ καθώς η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Νασρ στα 4,5 εκατ.ευρώ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος υπό τον φόβο του ρίσκου.

Με την εξέλιξη αυτή, ο Μάνταλος δεδομένα δεν υπολογίζεται για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21:00). Ο Μάνταλος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2014 (αποκτήθηκε από την Ξάνθη όταν η Ενωση έπαιζε στην Γ’ εθνική) ήρθε στη Β’ Εθνική και μετρά 201 εμφανίσεις, 47 γκολ και 59 ασίστ, ενώ έχει 27 παιχνίδια και με την Εθνική Ανδρών.

Η Αλ Νασρ αρχικά πρότεινε 3,5 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο και η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ ο ίδιος ο παίκτης εξ’ αρχής ήταν θετικός. Έτσι τις τελευταίες ώρες η ομάδα από το Ντουμπάι ανέβηκε περίπου 1 εκατ.ευρώ στην πρόταση της προς την ελληνική ομάδα και στα 4,5 εκατ.ευρώ κλείνει το deal.

Ο Μάνταλος θα πάρει 1,5 εκατ.ευρώ για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου, ενώ θα έχει και περίπου 300.000 ευρώ σε μπόνους στόχων.

Ετσι, μετά τον Βασίλη Μπάρκα και την πώληση του στην Σέλτικ με 5+1 εκατ.ευρώ, ακολουθεί και αυτή του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ με 4,5 εκατ.ευρώ.