Η ισπανική εφημερίδα αποθέωσε τις επιθετικές επιδόσεις των Λιβάια- Αραούχο που λείπουν από την ομάδα των Κανάριων Νησιών

Με τα δυο του τέρματα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρχιο Αραούχο όχι μόνο έφερε την ΑΕΚ ένα βήμα από το πρωτάθλημα, αλλά μαγνήτισε ξανά τα βλέμματα του διεθνούς τύπου. Η εφημερίδα MARCA, έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στον Αργεντίνο, όσο και στον Μάρκο Λιβάια.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό έντυπο αποθέωσε το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στη Λας Πάλμας, που τους έχει παραχωρήσει ως δανεικούς. “Τα γκολ που χρειάζεται η Λας Πάλμας βρίσκονται στην Ελλάδα” έγραψε, μεταξύ άλλων, για τους δυο φορ η  MARCA, οι οποίοι μαζί έχουν πετύχει 18 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, τέρματα που λείπουν από την ισπανική ομάδα. Όλα αυτά φυσικά, την ίδια στιγμή που συνολικά οι στράικερ του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά, έχουν σκοράρει μόλις οκτώ.

Το δημοσίευμα κλείνει κάνοντας λόγο για “ήρωες στην δική τους “Οδύσσεια”, εννοώντας πως αμφότεροι οι  ποδοσφαιριστές δικαιώθηκαν για την απόφασή τους να φύγουν για την “Ένωση” το προηγούμενο καλοκαίρι. Ένα “καρφί” της MARCA, το οποίο στόχο είχε να θίξει τους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν το στη Λας Πάλμας και οι οποίοι την έχουν φέρει αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό.