Sportime

Ματίας Αλμέιδα: Πήγε να κάνει την ανατροπή με τη θεωρία του χάους στην επίθεση αλλά δεν του βγήκε

Ο Αλμέιδα το συνηθίζει αλλά η κίνηση, αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπει στα... κορυφαία του

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Αλμέιδα το συνηθίζει αλλά η κίνηση, αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπει στα... κορυφαία του
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αλμέιδα το συνηθίζει αλλά η κίνηση, αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπει στα... κορυφαία του. Δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας αλλά δικές του ήταν οι αποφάσεις.

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, λοιπόν, ήρθε και αυτή η έμπνευση να παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο Κοϊτά. Ήταν κι αυτός σε όχι καλή βραδιά, ήταν και τα σουτ του που δεν έβρισκαν καν εστία.

Και είναι απορίας άξιο τι είδε ο Αλμέιδα και έβγαλε έξω τον Πιέρο για να βάλει εκεί τον Κοϊτά. Όχι τίποτα αλλο αλλά βοήθησε και τον Ολυμπιακό να τραβήξει περισσότερο την άμυνα του πιο μακριά από την εστία του Τζολακη.

Του έδωσε μέτρα με αυτήν την απόφαση. Και αποτέλεσμα ακόμα μια ήττα στα πλέι οφ της Super Legaue 1 και πλέον 4η θέση.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

https://youtu.be/GwydRHZUluk

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα