Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό μπάτζετ, αλλά και στους Ογκνιεν Βράνιες και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό μπάτζετ, αλλά και στους Ογκνιεν Βράνιες και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό μπάτζετ, αλλά και στους Ογκνιεν Βράνιες και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε εκτενώς αναφέροντας:

Για τους Βράνιες-Αραούχο σχολίασε: «Θα δούμε τις εισηγήσεις του προπονητή. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Δε νομίζω. Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο. Για Αραούχο μακάρι να τον πάρουμε. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο… Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ ΑΕΚ που δουλεύουν. Ξέρεις ομάδα που να κάνει 10 μεταγραφές και να βγαίνουν όλοι; Η νεκροψία θα δείξει. Τώρα ξεκινούν τα παιδιά…»

Ενα μήνυμα του στον κόσμο: «Αυτό το κλαμπ κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Η απόσταση είναι για όσους δε ξέρουν μπάλα. Βρήκε ένα καλό προπονητή (ο Ολυμπιακός) τους έστρωσε, είναι σε καλό φεγγάρι».

Για τη διαιτησία, σας προβλημάτισε; «Δεν με προβλημάτισε. Θα γίνουν κάποια στραβά. Εχουμε αδικηθεί και εμείς και άλλοι. Έχει φτιάξει η διαιτησία…»

Για το ποδόσφαιρο συνολικά και τη διαιτησία: «Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί δεν είναι το χάλι που ήταν. Στη διαιτησία γίνονται ανθρώπινα λάθη. Έχει φτιάξει. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Όπως το πήρε και πέρυσι. Άξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δε λέω τίποτα. Όλοι ξέρουμε…

Για το θέμα του μπάτζετ: «Ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ».

Για την επόμενη ημέρα: «Τι θα ήθελες να ακούσεις; Είπα θα κάνουμε ότι χρειαστεί να κάνουμε…»

Για την καταγγελία με την Επιτροπή Δεοντολογία: «Ηταν μια στημένη ιστορία. Το προχώρησε το Τρίγωνο του Διαβόλου. Με τον υφυπουργό, την Επιτροπή, έναν γυρολόγο παράγοντα που τρέχει δεξιά κι αριστερά και μας κατήγγειλε και την επιτροπή. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ΑΕΚ».

Για το AEK TV: «Δεν μας έχει φύγει ακόμη η σκέψη για το ΑΕΚ TV. Θα φτιάξουμε ένα κανάλι για την ΑΕΚ, με παλαίμαχους, όμορφα πράγματα, από την ιστορία μας, με Ακαδημίες».

Γιατί τον Γενάρη έγινε μία μεταγραφή; «Άστο τώρα αυτό; Ο,τι έγινε έγινε…»

Για το πότε θα φύγει; «Που να το ξέρω; Εσυ ξέρεις πότε θα… φύγεις; Όταν θα φύγω θα έχω ένα κλαμπ που δεν θα χρωστάει δραχμή, θα έχει γήπεδο, προπονητικά και θα έχει ταμείο. Θα έρθει και η ώρα αυτή που θα φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρεις κανέναν που να έχει μείνει; Οσοι πιστεύουν ότι αυτά τα κλαμπ έχουν ιδιοκτήτη είναι κορόιδα. Ιδιοκτήτης είναι ο κόσμος. Όλοι έρχονται και φεύγουν. Δεν έχουν ιδιοκτήτη. Ο Βαρδινογιάννης έφυγε, ο Κόκκαλης έφυγε, ο Γιαννακόπουλος έφυγε. Αυτή η ομάδα όπως είναι, που την λέμε «αποτυχημένη» αν έπαιζε στη Φιλαδέλφεια θα διεκδικούσε πρωτάθλημα!»