Η ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό μετά την επιστολή των Πειραιωτών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η Aegean Oil έκανε δωρεά 300.000 ευρώ σε καύσιμα στο ΕΣΥ για τις μετακινήσεις των οχημάτων του - Η ανακοίνωση

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η Aegean Oil έκανε δωρεά 300.000 ευρώ σε καύσιμα στο ΕΣΥ για τις μετακινήσεις των οχημάτων του.

Η Ελλάδα δίνει μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό και πολλές εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν το Εθνική Σύστημα Υγείας. Ανάμεσά τους και η Aegean Oil του Δημήτρη Μελισσανίδη που πραγματοποίησε δωρεά ώστε να ενισχύσει το ΕΣΥ στους πολύ δύσκολους καιρούς που περνά.

Η ανάρτηση της Aegean Oil:

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL) στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, θέτοντας στην διάθεση του υπουργείου υγείας καύσιμα αξίας 300.000 €.

Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου πρατηρίων της AEGEAN και θα χρησιμοποιηθούν από το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη αναγκών κίνησης των οχημάτων του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, των ασθενοφόρων οχημάτων καθώς και όλων όσων μάχονται για την καταπολέμηση της πανδημίας.