Το γλέντι για την επιστροφή της ΑΕΚ στην εγχώρια κορυφή κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη. Η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, με το πάρτι να μην σταματά στο ΟΑΚΑ και στη Ν. Φιλαδέλφεια. Σύσσωμο το επιτελείο της «Ένωσης», γιόρτασε αυτή την ιστορική στιγμή όπως ακριβώς έπρεπε. Σαν πρωταθλήτρια.

Ο προορισμός του γλεντιού μετά από μια τέτοια επιτυχία δεν είναι άλλος από ένα νυχτερινό κέντρο. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ λοιπόν, βρέθηκε στα μπουζούκια. Συγκεκριμένα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, όπου κανείς δεν έλειπε από το γλέντι, το οποίο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρουσία του διοικητικού ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη και των υπόλοιπων στελεχών, τα χαμόγελα ήταν έκδηλα στα πρόσωπα τόσο των παικτών (παρών κι ο πρόσφατα εγχειρισμένος στους χιαστούς Πάρης Μπάμπης) όσο και του Μανόλο Χιμένεθ.

Κι ενώ αρχικά το πάρτι φάνηκε να μη…φουντώνει, στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν φόρα και «το έκαψαν». Ο λουλουδοπόλεμος που ξέσπασε δεν είχε προηγούμενο.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές  μεταξύ τους και στη συνέχεια ο Χιμένεθ επιδόθηκαν σε ρήψη… ανθέων, με έντονη πανηγυρική διάθεση. Ειδικά ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός δεν σταμάτησε να…γαζώνει με γαρύφαλλα τα μέλη του ρόστερ.

Ο…χορευταράς της παρέας ήταν χωρίς αμφιβολία ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος παρακινούσε τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο.

Ως… πειραχτήρια μπορούν να χαρακτηριστούν πολλοί, με τους Αϊντάρεβιτς, Λιβάια και Κονέ όμως, να μην κάθονται καθόλου ήσυχοι. Αντίθετα, πιο συγκρατημένος αποδείχθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος, Γκάλο και Σιμόες.

Στην κορύφωση του προγράμματός του, ο Νίκος Βέρτης έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και από τα μεγάφωνα του μαγαζιού άρχισε να παίζει ο ύμνος της ομάδας.  Ο τραγουδιστής μάλιστα, στιγμές αργότερα, υποσχέθηκε στην «αδυναμία του», όπως χαρακτηριστικά είπε για τον πρόεδρο της «Ένωσης», ένα ποντιακό κομμάτι.