Μιλόγεβιτς: Την άποψη ότι δεν έπρεπε να οδηγηθεί μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι η σειρά με τη Βελέζ Μόσταρ, κατέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Την άποψη ότι δεν έπρεπε να οδηγηθεί μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι η σειρά με τη Βελέζ Μόσταρ, κατέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Μιλόγεβιτς: Την άποψη ότι δεν έπρεπε να οδηγηθεί μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι η σειρά με τη Βελέζ Μόσταρ, κατέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τα πέναλτι. Παίζαμε σφιχτά, δεν ήταν συνηθισμένος ο τρόπος. Με τόσες ευκαιρίες που είχαμε έπρεπε να βάλουμε νωρίς το γκολ. Είναι δύσκολος ο αποκλεισμός, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Το θετικό ήταν ότι ο κόσμος ήρθε ξανά στο γήπεδο και θέλουμε να του πούμε ένα ευχαριστώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όλους τους παίκτες που ήταν μαζί μας τις τελευταίες επτά ημέρες, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, είμαστε επαγγελματίες. Έπρεπε αυτές τις ευκαιρίες σε τέτοια παιχνίδια να τις εκμεταλλευτούμε, δεν το κάναμε.

Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Τους έχω πει πως η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν. Πιστεύω στα παιδιά, τους έχω πει να είμαστε ταπεινοί, να μην μιλάμε και θα έχουμε την στήριξη του κόσμου.

Όλα τα χαμένα πέναλτι ήταν από τα παιδιά που έλεγαν ότι μπορούν. Αν είναι η κούραση ή η δεξιότητα, δεν έχει σημασία. Συγχαρητήρια στη Βελέζ και εμείς θα αλλάξουμε σελίδα. Από αύριο είναι μια άλλη ημέρα».

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ-Βελέζ 2-3 πέναλτι: Ολα στραβά και αποκλεισμός ΣΟΚ!

UEFA Ranking: Τα έκαναν… θάλασσα ΑΕΚ και Άρης – Πάει ακόμα πιο κάτω