ΑΕΚ

Μήνυση στον Κούγια ΑΕΚ και Μελισσανίδης

Η "Ενωση" αλλά και ο διοικητικός ηγέτης της θα κινηθούν νομικά μετά τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου αναφορικά με τις πρόσφατες τροποποιήσεις του πίνακα διαιτητών από την ΚΕΔ
Μήνυση στον Κούγια ΑΕΚ και Μελισσανίδης

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ετοιμάζονται να απαντήσουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η τοποθέτηση του γνωστού ποινικολόγου για την τροποποίηση των πινάκων της ΚΕΔ, η οποία αφορούσε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκάλεσε τη δυσφορία από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, η οποία δεν άργησε να απαντήσει και να τονίσει ότι θα υπάρξει νομική συνέχεια αυτής.

«Με γραφικές περιπτώσεις τύπου Κούγια δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ξεχωριστά ο Δημήτρης Μελισσανιδης θα κινηθούν νομικά εναντίον του για τις συκοφαντίες που για μια ακόμα φορά και με προφανή σκοπιμότητα εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας» αναφέρουν οι άνθρωποι της “Ένωσης”.

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης δούλεψε τον Σαββίδη»

«Πέρασε και δεν ακούμπησε στη Γρανάδα ο Κονέ»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ