ΑΕΚ

Μπάμπης: “θα γυρίσω δυνατότερος” (pic)

Το ευχαριστήριο μήνυμα και η υπόσχεση του νεαρού μέσου της ΑΕΚ στο Instagram
Μπάμπης: “θα γυρίσω δυνατότερος” (pic)

Mετά την επιτυχημένη επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, ο Πάρης Μπάμπης θέλησε ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν με τα μηνύματά τους. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μάλιστα, Πέτρος Μάνταλος, αλλά και ο Άνταμ Τζανετόπουλος,  επισκέφθηκαν σήμερα (18/4) τον νεαρό συμπαίκτη τους, προκειμένου να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, έγραψε στο instagram, ευχαριστώντας τους πάντες και δηλώνοντας πως θα επιστρέψει πιο δυνατός: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη! Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω δυνατότερος μέρα με την μέρα”.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.