ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα θα άφηνε την ΑΕΚ για την εθνική Αργεντινής;

Η ΑΕΚ είναι αυτήν την στιγμή μεγαλύτερο πρότζεκτ και πιο σημαντικό στο μυαλό του Αλμέιδα ακόμα και από την εθνική Αργεντινής
Ο Αλμέιδα θα άφηνε την ΑΕΚ για την εθνική Αργεντινής;

Η ΑΕΚ είχε να χειριστεί τις προηγούμενες 24 ώρες τη θύελλα από την είδηση για το νέο τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία. Σοβαρός όσο οι δύο προηγούμενοι δε φαίνεται αλλά ποτέ δεν μπορεί να είναι κάποιος σίγουρος. Τα ίδια λέγονταν και για το τώρα αλλά το ζήτημα είναι πως ο Γκαρσία χτύπησε, δε θα παίξει με τον ΠΑΣ και το πότε θα επιστρέψει είναι άγνωστο.

Φυσικά και είναι λογικό να πέφτει και η τιμή του, αυτό είναι δεδομένο.

Με το ζήτημα Γκαρσία να είναι στην πρώτη γραμμή, ίσως και να πέρασε λίγο… έτσι ένα δημοσίευμα στην Αργεντινή. Η «Clarin» είναι ένα σχετικά σοβαρό Μέσο στη χώρα. Η Αργεντινή εκτός από νέο Πρόεδρο στη χώρα, έχει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και το αν θα φύγει ο Σκαλόνι από τον πάγκο των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Το είπε ο ίδιος αρχικά μετά το θρίαμβο στη Βραζιλία. Είναι σε κόντρα με την Ομοσπονδία. Και αν απορεί κάποιος, στην Αργεντινή, ναι μπορούν οι προεδρικές εκλογές και ο προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου να είναι στην ίδια πρόταση.

Για πολλούς είναι περίπου το ίδιο σοβαρά. Στους υποψήφιους, λοιπόν, που θα μπορούσαν να λογίζονται για τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, η «Clarin» έβαλε και τον Ματίας Αλμέιδα.

Ουπς! Αν ένας πάγκος, θα μπορούσε να αγχώσει την ΑΕΚ όσον αφορά το μέλλον του Αλμέιδα, θα είναι μόνο αυτός. Της εθνικής Αργεντινής. Για τον Αλμέιδα και όσους έχουν παίξει στην ομάδα, πρόκειται για κάτι στα όρια του μνημειώδους. Να είναι δηλαδή κάποιος ομοσπονδιακός. Η τιμή των τιμών.

Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Αλμέιδα ακόμα και για την Αργεντινή τώρα την ΑΕΚ δε θα την άφηνε.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλμέιδα θα άφηνε την ΑΕΚ για την εθνική Αργεντινής;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.