ΑΕΚ

Ο Άμραμπατ μίλησε για την επόμενη σεζόν! Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει

Ο Άμραμπατ ήταν κομβικός για την ΑΕΚ που κατέκτησε το νταμπλ και είναι φυσικό να θέλει να τον κρατήσει.
Ο Άμραμπατ μίλησε για την επόμενη σεζόν! Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει

Τέτοιο τέλος στη σεζόν δε θα έπρεπε να φανταζόταν ούτε ο πιο φανατικός φίλος της ΑΕΚ. Το φανταζόταν ο Αλμέιδα βέβαια (εντάξει χωρίς την αποβολή του Ρότα και να παίζεις με δέκα για 90 λεπτά με τις καθυστερήσεις) και έγινε πράξη. Τι ισχύει για Άρμαμπατ.

Για την ΑΕΚ θα γίνει μεγάλη κουβέντα μεταγραφικά μέχρι να αρχίσει η επόμενη σεζόν και υπάρχει το προηγούμενο του καλοκαιριού του 2022, οπότε και οι επιλογές ήταν κατά κύριο λόγο επιτυχημένες.

Έχει αναλυθεί πολλάκις πως η περίπτωση Πινέδα που είναι «σύμμαχος» της ΑΕΚ, θα είναι εκείνη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τι θα κάνει η Ένωση στο μάρκετ.

Από εκεί και πέρα, οι πινελιές σε βάση 11άδα δε θα είναι πολλές αλλά το ρόστερ θα γεμίσει ακόμα περισσότερο μια και πλέον θα υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τα προκριματικά συν το γεγονός πως η ΑΕΚ θα παίξει σίγουρα σε όμιλο, στη χειρότερη των περιπτώσεων στο Conference League.

Που για ακόμα μια φορά η στήλη επισημαίνει πως οι Ελληνικές ομάδες οφείλουν να το πάρουν στα σοβαρά και να μην το δουν ως υποβιβασμό.

Ο Άμραμπατ μίλησε για την επόμενη σεζόν! Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει

Ένα θέμα για την ΑΕΚ είναι η παραμονή του Άμραμπατ. Ο ίδιος άνοιξε τα χαρτιά όσον αφορά τη μία πλευρά μετά το θρίαμβο στο Κύπελλο.

Είπε δηλαδή αυτό που ήταν γνωστό εδώ και καιρό αλλά έπρεπε πρώτα να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει και του το έχει διαμηνύσει. Για ακόμα μια χρονιά. Άλλωστε το Sportime σας έχει γράψει από τον Μάρτη ότι ο Άμπραμπτ παίρνει σειρά για να ανανεώσει.

Ο Μαροκινός όμως έχει κάποια προσωπικά θέματα στην Ολλανδία και αυτός ήταν και ο λόγος που παραλίγο να φύγει πέρυσι το καλοκαίρι.

Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και ο Άρμπαμπατ πείστηκε, έμεινε και έγινε βασικό κομμάτι της θριαμβευτικής σεζόν. Για το πόσο κάνει στο αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα έχει φανεί.

Η ΑΕΚ λοιπόν θέλει να μείνει, το θέμα είναι να δει και ο ίδιος αν μπορεί ή πρέπει να γυρίσει στην Ολλανδία.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Ένωση θα πρέπει να γεμίσει ένα σημαντικό κενό εμπειρίας και σωματικής δύναμης εκτός από τεχνική κατάρτιση, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ