ΑΕΚ

Ο Χατζισαφί έχει κερδίσει τον Αλμέιδα και λογικά ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ!

Ο Εχσάν Χατζισαφί κάνει σεζόν καριέρας, ο Αλμέιδα δεν τον βγάζει από την 11άδα και το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ πλησιάζει!
Ο Χατζισαφί έχει κερδίσει τον Αλμέιδα και λογικά ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Βιονικός αναμφίβολα ο Χατζισαφί. Πήγε έως και το Κατάρ και έπαιξε στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα του Ιράν.

Ήδη έχει γράψει 20 συμμετοχές και μετά τον τραυματισμό του Μοχαμάντι, τραβάει όλο το δρόμο στη θέση του αριστερού μπακ της ΑΕΚ.

Ο Εχσάν Χατζισαφί μπορεί να είναι 33, να έχει αντιμετωπίσει με καχυποψία από μεγάλο μέρος του κόσμου, ακόμα και οπαδούς της Ένωσης αλλά φέτος έχει κερδίσει απεριόριστο respect.

Ο Ματίας Αλμέιδα τον βλέπει από τους βασικούς πυλώνες της φετινής ΑΕΚ και της πορείας που έχει κάνει στη Super League 1 και δε νοείται να τον βγάλει από την 11άδα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι αλλά όλα δείχνουν πως θα κερδίσει νέο. Και μάλιστα διετίας προκειμένου να φανεί και on paper η εκτίμηση που τρέφουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και το προπονητικό σταφ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επίσης μεγάλη συμπάθεια που τρέφει ο Ματίας Αλμέιδα στον Μοχαμάντι, δείχνουν πως η Ένωση εξαιρετικά δύσκολο να βγει στο μάρκετ για αριστερό μπακ.

Με την επιστροφή πάντως του Μοχαμάντι, ο Χατζισαφί θα πάρει και κάποιο χρόνο ξεκούρασης μια και φάνηκε έως κάποιο σημείο και με τον Ολυμπιακό πως είχε κουραστεί.

Η πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης μιας Formula 1 στις πίστες Grand Prix, με τον προσομοιωτή F1 του The Pilot Center

Στα Σπάτα πάντως έχουν να λένε πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται εξαιρετικά και σε υψηλό επίπεδο στην προπόνηση και είναι από τους πλέον fit.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>