ΑΕΚ

Ο Ινσούα επιβεβαίωσε ότι πάει δανεικός σε Αλδοσίβι

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι τελικά βρήκε λύση και για φέτος με τον Εμάνουελ Ινσούα. - Θα συνεχίσει στην Αλδοσίβι για ακόμη 6 μήνες
Ο Ινσούα επιβεβαίωσε ότι πάει δανεικός σε Αλδοσίβι

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι τελικά βρήκε λύση και για φέτος με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Παίκτης της Αλδοσίβι θα συνεχίσει να είναι τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είχε παραχωρηθεί το τελευταίο εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στην αργεντίνικη ομάδα.

Η Αλδοσίβι ενδιαφερόταν να ανανεώσει για άλλους έξι μήνες τον δανεισμό του 30χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από την ΑΕΚ.

Εντός της ημέρας, ο Ινσούα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Αλδοσίβι, παραμένοντας στον σύλλογο μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2021.

Μάλιστα με δηλώσεις του στην Αργεντινή, ο Ινσούα επιβεβαίωσε πως όλα έχουν συμφωνηθεί: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα έχουν κανονιστεί και θα ανανεώσω τον δανεισμό μου στην Αλδοσίβι. Έπρεπε να παραιτηθώ από κάποια πράγματα, αλλά ήθελα να μείνω και καταφέραμε να τα κανονίσουμε με την ελληνική ομάδα. Είχα κρούσεις από τη Σαν Λορέντσο, αλλά επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Αλδοσίβι», ανέφερε ο 30χρονος Αργεντινός μπακ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, επιστρέφει στην Αθήνα – Κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή

MasterChef: Αυτή είναι η νέα εμμονή του Διονύση

Κορονοϊός: Αρχίζει άμεσα ο εμβολιασμός παιδιών 15 -18 ετών!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.