Ο Παστορέλο πρότεινε Νταβίντε Μπαλαρντίνι στην ΑΕΚ!

Η επίσκεψη Παστορέλο άφησε και ένα όνομα στα υπόψιν της ΑΕΚ: Νταβίντε Μπαλαρντίνι!

ΑΕΚ: Τρομερά επιφανής στην πιάτσα ο Φεντερίκο Παστορέλο. Με impact σε ολάκερη την Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το portfolio του.

Μόνο που την τωρινή περίοδο έχει τρεχάματα με τον Νο1 πελάτη του, τον Ρομέλου Λουκάκου. Τόσο με τις τάσεις φυγής του όσο και με την ιδιοκτησιακή αβεβαιότητα της Τσέλσι.

Οπότε χρόνος για ταξίδια στη ντεμοντέ ποδοσφαιρικά πατρίδα μας δεν υπήρχε από τον ίδιο. Η ευκαιρία δε χάθηκε και πρόσφατα εμφανίστηκε ο άμεσος συνεργάτης του, Βιτσέντζο Καβαλιέρε.

Πρόσωπο οικείο στα υψηλά κλιμάκια της ΑΕΚ, όντας το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μάρκο Λιβάια και από πέρυσι έχει αναλάβει (ανεπιτυχώς μέχρι νεοτέρας) το promotion του Στράτου Σβάρνα.

Ο signore, όπως εκ των υστέρων μάθαμε, πάντως, δεν ήρθε μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Στην ατζέντα του ραντεβού με τους «κιτρινόμαυρους» υπήρχε όπως αναφέρει το Sportime  του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια» και όνομά προπονητή μια και ο πάγκος πρακτικά εδώ και καιρό ήταν ορφανός.

Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, λοιπόν. Προπονητικό παιδί του Αρίγκο Σάκι, έχει σπαταλήσει ολάκερο τον προπονητικό του βίο (σχεδόν 18 χρόνια) στην Ιταλία.

Κάλιαρι, Μπολόνια, Πεσκάρα, Λάτσιο, Παλέρμο και Τζένοα! Η τελευταία θεωρείται το άλλο του μισό προπονητικά μια και έχει καθίσει στον πάγκο της 4 φορές.

Η τελευταία ήταν φέτος και έληξε άδοξα μια και μετά από 12 αγώνες σημείωσε μόλις μία νίκη και στις 6 Νοεμβρίου λύθηκε η συνεργασία τους.

Λάτρης της πειθαρχίας, της τακτικής προσήλωσης και του 3-5-2 και με μπάτζετ που να μην ξεπερνάει τα 7 κατοστάρικα (ο ίδιος), ο 58χρονος Μπαλαρντίνι αποτελεί ένα ενδιαφέρον profile για την ΑΕΚ εν όψει του καλοκαιριού και έχοντας φυσικά ως Νο1 προτεραιότητα τον Φερνάντο Σάντος.

Επιλογή που θα αναλάβει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Μελισσανίδης 101%…