Το πρώτο μέτωπο των νέων συμβολαίων στην ΑΕΚ έκλεισε με επιτυχία. Μεγάλη. Γιατί η ΑΕΚ δε συμφώνησε ανανέωση της συνεργασίας απλά με έναν παίκτη αλλά με μια σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο που υπογράφει ο Ουκρανός στόπερ με την ΑΕΚ. Θα είναι 2+1 με καλύτερες οικονομικές απολαβές, όπως είναι λογικό....

Το πρώτο μέτωπο των νέων συμβολαίων στην ΑΕΚ έκλεισε με επιτυχία. Μεγάλη. Γιατί η ΑΕΚ δε συμφώνησε ανανέωση της συνεργασίας απλά με έναν παίκτη αλλά με μια σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο που υπογράφει ο Ουκρανός στόπερ με την ΑΕΚ. Θα είναι 2+1 με καλύτερες οικονομικές απολαβές, όπως είναι λογικό.

Ηταν κάτι που είχε μεταφέρει ο ίδιος ο παίκτης από την πρώτη στιγμή που είχαν ξεκινήσει οι επαφές. Ηθελε ένα καλό συμβόλαιο γιατί όπως τόνιζε μπορεί να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Υπήρξε όμως μια σημαντική παράμετρος στις συζητήσεις ΑΕΚ-Τσιγκρίνσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr από την πρώτη στιγμή, ο Ουκρανός στόπερ είχε ξεκόψει πως αν κάτι στραβώσει δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Ελλάδα σε άλλη ομάδα.

Αλλος στη θέση του μπορούσε να χρησιμοποιήσει την καλή επαγγελματική σχέση που έχει π.χ. ο ατζέντης του Αλεξάντερ Πάνκοφ με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλά ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή είπε πως δε θα πήγαινε ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, δηλαδή τις δύο ομάδες που θα μπορούσαν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

«Το μυαλό στον Παναθηναϊκό»

Ακόμα ένα εκπληκτικό ντεσού από τις συζητήσεις είναι και το εξής. Ο Τσιγκρίνσκι χθες ενημερώθηκε πως θα μπορούσε, θα ήταν πιθανό να περνούσε από τα γραφεία για να υπογράψει. Η απάντηση του: «Ναι θα πρέπει να υπογράψουμε αλλά εμένα αυτήν τη στιγμή στο μυαλό μου είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι και το μυαλό των συμπαικτών μου».

Και άπαντες έμειναν… κάγκελο