ΑΕΚ

Όλα καλά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Πήρε φωτιά το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, επιτυχημένη η αναγκαστική προσγείωση

Σοβαρό συμβάν στον αέρα με το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη! Έκανε αναγκαστική προσγείωση
Όλα καλά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Πήρε φωτιά το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, επιτυχημένη η αναγκαστική προσγείωση

Με τη βοήθεια του Θεού, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι καλά στην υγεία του μετά από το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον αέρα με το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο βρισκόταν εν πτήσει όταν πήρε φωτιά αλλά χάρη στις κινήσεις του πιλότου, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Το φλεγόμενο αεροσκάφος, όπως αντιλαμβάνεται, ο καθένας είναι, ίσως, η πιο δύσκολη περίπτωση που μπορεί να ζήσει πιλότος.

Ο έμπειρος κυβερνήτης, ωστόσο, του ιδιωτικού αεροπλάνου του Δημήτρη Μελισσανίδη κατάφερε με τους κατάλληλους χειρισμούς να φέρει εις πέρας αυτό το πολύ δύσκολο και σοβαρό περιστατικό.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε περιοχή του Βορείου Ιράκ με όλους τους επιβαίνοντες να είναι καλά στην υγεία τους.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην περιοχή άλλο αεροπλάνο και παρέλαβε τόσο τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ όσο και τους υπόλοιπους ανθρώπους που ήταν σε εκείνο που έκανε αναγκαστική προσγείωση.

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι καλά στην υγεία του, το ίδιο και οι συνεργάτες του που επέβαιναν στο φλεγόμενο αεροσκάφος.

Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα Σάββατο (25/2) βρίσκεται κανονικά στην OPAP Arena, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης!

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).