ΑΕΚ

Όταν ο Μίμης Παπαϊωάννου τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ!

Ο Μίμης Παπαϊωάννου ήταν, είναι και θα είναι, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη σπουδαία ιστορία της ΑΕΚ.
Όταν ο Μίμης Παπαϊωάννου τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ!

Ο σπουδαίος Μίμης Παπαϊωάννου που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, αφήνοντας παράλληλα φτωχότερο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θρυλικός παίκτης της «Ένωσης», αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια στην ιστορία της και σίγουρα τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αγάπη.

Αυτό είχε αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, αφότου αποχώρησε από την ενεργό δράση και εμείς είμαστε εδώ για να τον θυμηθούμε.

Συγκεκριμένα όταν ο Μίμης Παπαϊωάννου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «στην υγειά σας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πήρε το μικρόφωνο και με περηφάνια τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ.

Δείτε την πραγματικά μοναδική αυτή στιγμή:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ