Τα νούμερα του «Εσε» που είναι ήδη εφάμιλλα με του «Τσίνο» και σύντομα προβλέπεται... προσπέραση

Ο πρώτος αποτελεί ακόμα και τώρα την… καψούρα των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν την προσφορά του στον σύλλογο. Ο άλλος βαδίζει γοργά προς αυτή την κατεύθυνση και ενδέχεται να γίνει ο νέος «έρωτας» του κόσμου.

Ο Εσεκιέλ Πόνσε βρίσκεται πολύ κοντά στο να προσπεράσει τον Σέρχιο Αραούχο, με τις επιδόσεις του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Με το τέρμα κόντρα στον Πανιώνιο, ο «Εσε» έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, σε 16 συμμετοχές και συνολικά 1204 αγωνιστικά λεπτά.

Ίδιο αριθμό τερμάτων (11), είχε πετύχει πέρυσι και ο «Τσίνο», ο οποίος όμως χρειάστηκε 23 συμμετοχές και 1871 αγωνιστικά λεπτά.

Ο νεαρός Αργεντίνος όμως «τρώει» στην στροφή τον συμπατριώτη του που αγωνίζεται στη Λας Πάλμας και στις ασίστ. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πόνσε ισοφάρισε τον Αραούχο και στις ασίστ, με τους δυο να μετρούν από τρεις.

Επίσης Πόνσε χρειάζεται ακόμα τρία γκολ για να βρεθεί μπροστά από τον παίκτη της “Ουνιόν” σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι λοιπόν σαφές πως πολύ σύντομα, ο νέος Αργεντίνος εκτελεστής της Ένωσης θα βρίσκεται μπροστά στα νούμερα από τον «Τσίνο». Με 13 αγωνιστικές να απομένουν άλλωστε και με τον ρυθμό που έχει βρει ο «Έσε», ο χρόνος για την προσπέραση μετράει αντίστροφα.