Η ΑΕΚ βρίσκεται σε... διεργασίες αναφορικά με το «πάρε-δώσε» στην μεταγραφική αγορά και το όνομα του Ιονούτ Νεντελτσεάρου είναι «ενεργό».

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε... διεργασίες αναφορικά με το «πάρε-δώσε» στην μεταγραφική αγορά και το όνομα του Ιονούτ Νεντελτσεάρου είναι «ενεργό».

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε… διεργασίες αναφορικά με το «πάρε-δώσε» στην μεταγραφική αγορά και το όνομα του Ιονούτ Νεντελτσεάρου είναι «ενεργό».

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου μπορεί να μην έχει θέλξει με την απόδοση του από την περσινή σεζόν, αλλά και στα φετινά καλοκαιρινά φιλικά, αλλά το όνομα του «παίζει» έντονα στην μεταγραφική αγορά.

Ετσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότ Κροτόνε και η Ρίζεσπορ έκαναν επίσημη κρούση στην ΑΕΚ για τον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό. Η ιταλική ομάδα που την περσινή χρονιά υποβιβάστηκε και τη νέα σεζόν θα παίζει στη Serie B, ψάχνεται για ενίσχυση, με το στόχο την άμεση επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και έκανε πρόταση ύψους 600.000 ευρώ στην Ενωση για τον διεθνή Ρουμάνο αμυντικό. Από την άλλη, η πρόταση της τουρκικής Ρίζερσπορ (1η κατηγορία), είναι λίγο υψηλότερη, στις 700.000 ευρώ. Ομως αμφότερες δεν έγιναν δεκτές, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ενωση ζητά περίπου 1 εκατ.ευρώ για τον «Νέντε» και μόνο όταν φτάσει εκεί κοντά το ποσό θα μπει σε διαπραγματεύσεις.

Η ΑΕΚ εκτός του Γιώργου Τζαβέλλα, θέλει να πάρει προσεχώς και άλλον αμυντικό που θα λογίζεται ως βασικός και έτσι δεν λέει «όχι» για την αποχώρηση του Νεντελτσεάρου, αλλά φυσικά με το σωστό αντίτιμο, για να μην βγει χαμένη από την διαπραγμάτευση για την πώληση του.

Θυμίζουμε πως ο Ρουμάνος ήρθε στην ΑΕΚ τον περσινό Οκτώβρη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με την Ενωση να δίνει 550.000 ευρώ στην Ούφα και στον ίδιο 4ετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Στην πρώτη του χρονιά με τα… κιτρινόμαυρα αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, έχοντας και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά προβλημάτισε αρκετά με πολλά και κρίσιμα λάθη, ενώ φυσικά δεν δικαίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την επιλογή τους να τον φέρουν στα Σπάτα.

Και έτσι είναι μία από τις επιλογές η πώληση του, από την στιγμή που το όνομα του… μετρά ακόμη στην μεταγραφική αγορά παρά την μέτρια περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή Λε Ταλέκ! (vid)

Μπριζ-ΑΕΚ 2-1: Θετικό τεστ και επιστροφή στην βάση της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε για 1η φορά το τρίτο πρόσωπο – Τι είπε για πιλότο και Κάρολαϊν