ΑΕΚ

Ψάχνεται ο Γαλανόπουλος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ;

Παρότι ανανέωσε, όπως ήθελε η ΑΕΚ, χωρίς ατζέντη δεν είδε προκοπή ο Κώστας Γαλανόπουλος και ψάχνεται για το καλοκαίρι.
Ψάχνεται ο Γαλανόπουλος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ;

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει ρόλο στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμείδα, αλλά θέλει να είναι βασικό μέλος σε μία ομάδα.

Παρότι ανανέωσε, όπως ήθελε η ΑΕΚ, χωρίς ατζέντη, ψάχνεται το καλοκαίρι για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, αφού στην ομάδα της Super League 1, δύσκολα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έφτασε 25 χρονών. Προφανώς δεν τον πήραν τα χρόνια, αλλά σίγουρα «έχασε» το τρένο του απόλυτου development σε σχέση με την υπεραξία που ΄χε δημιουργήσει προ 4ετίας γύρω από το status του.

Οι τραυματισμοί τον «λύγισαν». Φέτος, πήγε να περάσει στην αντεπίθεση, αλλά το bullying που έφαγε με τον θερινό αποκλεισμό από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον οδήγησε σε δεύτερες σκέψεις.

Ανανέωση συμβολαίου για έναν χρόνο. Δίχως την παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου! Δυστυχώς, ο Κων/νος Γαλανόπουλος ούτε φέτος μπήκε στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ.

Πόσο μάλλον στα απαιτητικά «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα. Πλέον, η απόφαση είναι ειλημμένη. Το καλοκαίρι λύση επειγόντως…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>