Η απάντηση της Δικέφαλος 1924 ΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο ψήφισμα του Δήμου για ένα χρόνο παράταση των σκουπιδιών στο Αλσος

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να μπει το πρόβλημα με τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις και τα σκουπίδια στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας. Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ απάντησαν με μια δρυμεία ανακοίνωση στο ψήφισμα του Δήμου για ένα χρόνο παράτασης των απορριμμάτων στον εν λόγω χώρο. 
“Η ώρα του εισαγγελέα έφτασε” ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο, με τον
εισαγγελέα να επιλαμβάνεται του θέματος και να καλεί σε ακρόαση τις εμπλεκόμενες πλευρές, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

“Ο Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος και η παράταξή του μέσα σε πρωτοφανή πανικό μετέτρεψαν σε θεατρική παράσταση το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ζητώντας παράταση ενός έτους για τη μετακόμιση των παράνομων κτισμάτων ώστε να… καταστραφεί με σιγουριά το Αλσος!

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και ανέλαβαν ως δημοτική αρχή για να διορθώσουν -υποτίθεται- τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να πολεμούν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ανικανότητάς τους.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τίποτα με τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου και κυρίως με τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα μιας κακής και ανίκανης δημοτικής αρχής. Οι Δημότες που τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους πρέπει τώρα να δουν τα αποτελέσματα της επιλογής τους. Οι λύσεις για τα σκουπίδια υπήρχαν, η ΑΕΚ ήθελε να τους βοηθήσει, αλλά η δημοτική αρχή επέλεγε συστηματικά να της γυρίζει την πλάτη.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους!

-Τα παράνομα κτίσματα θα κατεδαφιστούν και τα σκουπίδια θα φύγουν επιτέλους μέσα από το Αλσος!

-Ο,τι επί σχεδόν τριάντα χρόνια δεν κατόρθωσε κανείς να κάνει, το επιτυγχάνει η οικογένεια της ΑΕΚ με την ανέγερση του γηπέδου και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και οικολογική ευαισθησία συμβάλλει ώστε επιτέλους να φύγει όλο αυτό το σκουπιδαριό μέσα από το πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Η ανευθυνότητα τελείωσε… Ο χρόνος της σκόπιμης ολιγωρίας ολοκληρώθηκε…
Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε!”.