Ο Σουηδός μπακ της "Ενωσης" παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και έκανε λόγο για τη μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στους "κιτρινόμαυρους"

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του στην “Ενωση”, τα γεγονότα της Τούμπας, αλλά και την μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στους “κιτρινόμαυρους”.

“Ήταν μια τρομερά σκληρή διαδρομή” τόνισε ο Χουλτ στην εφημερίδα “ΒΤ”, αναφερόμενος για την περίοδο που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.  «Ηταν μεγάλο ερωτηματικό το μέλλον. Μιλήσαμε πολύ μέσα στην ομάδα και θα μπορούσαμε να κάνουμε απεργία. Ημασταν απλήρωτοι. Ηταν ένα σκληρό διάστημα. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο», είπε.

Στη συνέχεια του άρθρου έγινε ξεχωριστή αναφορά στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Η αλλαγή συλλόγων για τον Χουλτ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά. Ο Χουλτ ήταν λίγο φοβισμένος, από την αντίδραση των οπαδών που θα μπορούσαν να έχουν γι’ αυτή τη μετακίνηση, όμως αφού μίλησε με συγκεκριμένους ανθρώπους του επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει «απαγορευμένη» μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ξαφνικά ο Χουλτ πήγε σε έναν σύλλογο που διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ηταν μία ωραία αλλαγή στη ζωή του».

Όσο για τα όσα βίωσε στην Τούμπα, με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο ακραίος οπισθοφύλακας των “κιτρινόμαυρων” επισήμανε: «Ημουν πολύ φοβισμένος όταν το αντιλήφθηκα. Είναι σοκ».