Η δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας άνοιξε το δρόμο για παραμονή του "Τσίνο" στην ΑΕΚ

Κεραυνό εν αιθρία έριξε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο ισχυρός άντρας του ισπανικού συλλόγου, αναφέρθηκε και στο μέλλον του επιθετικού διδύμου της ΑΕΚ, Αραούχο- Λιβάια.

“Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο” δήλωσε ο Ραμίρεθ. Ωστόσο, στην συνέχεια της συνέντευξης, άρχισε να τα…γυρίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε”.

Η αντιφατική θέση του προέδρου της “Ουνιόν” στην ουσία άνοιξε το δρόμο για την παραμονή του Αργεντίνου επιθετικού στην ΑΕΚ. Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζει, φαίνεται ότι μπορεί να έχει αίσιο τέλος για την “Ένωση”. Οσο για τον Μάρκο Λιβάια, τα πράγματα είναι γνωστά. Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να καταβάλουν τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει από πέρυσι με τους Ισπανούς για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού.

Πάντως, στους κύκλους της ισπανικής ομάδας επισημαίνεται πως ο Ραμίρεθ συχνά προβαίνει σε δηλώσεις ενθουσιασμού και λίγο αργότερα αλλάζει γνώμη αστραπιαία. Ένας παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπ’όψιν για την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ισπανική ομάδα και την ΑΕΚ ειδικά όσον αφορά το σίριαλ της παραμονής του Αραούχο.