Οι Πορτογάλαοι συνεχίζουν να συνδέουν τον νεαρό εξτρέμ με την Ένωση

Το όνομά του ακούστηκε αρκετό το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυση της θέσης του εξτρέμ στην ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να μην προχωράει. Ωστόσο, πορτογαλικά ΜΜΕ, υποστηρίζουν πως ο Ματέους Περέιρα δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την Ένωση.

Όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα Record, «η ΑΕΚ θέλει τον δανεισμό του Βραζιλιάνου (έχει και Πορτογαλική καταγωγή) . Ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται να ενισχύσει την επίθεσή του και βλέπει τον Περέιρα ως μία καλή επιλογή, για να δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Βέβαια ο παίκτης είναι δανεικός ως το τέλος της σεζόν στη γερμανική Νυρεμβέργη και μία πιθανή αποχώρησή του τώρα από εκεί εξαρτάται πάντοτε από τους Γερμανούς. Ο 22χρονος, Περέιρα, βρίσκεται στη Νυρεμβέργη από την αρχή της σεζόν, ωστόσο μόλις πρόσφατα άρχισε να αποτελεί βασική επιλογή.

Όμως ο παίκτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος στη Γερμανία και ενδέχεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, εφόσον παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία για όλες τις πλευρές. Εκτός από την ΑΕΚ, ομάδες από την Τουρκία, ενδιαφέρονται επίσης, για τον Περέιρα», γράφει η Record.

Από τις 14 Δεκεμβρίου όταν και έπαιξε 71’ λεπτά κόντρα στη Βόλσμπουργκ, ο Περέιρα έχει αρχίσει να μπαίνει στα πλάνα της Νυρεμβέργης. Ο νεαρός εξτρέμ έχει αγωνιστεί κόντρα σε Γκλάντμπαχ (18/12 – 81 λεπτά), Φράιμπουργκ (22/12 – 90λεπτο) και Χέρτα (20/1 – 82 λεπτά).