Σαμπανάτζοβιτς: «Περίπου 10 Ιουνίου θα μπορούσε να ξεκινήσει η Super League»

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας και αναφέρθηκε για την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις, αλλά και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας και αναφέρθηκε για την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις, αλλά και το πρωτάθλημα της Super League.

Μάλιστα, ο νεαρός Βόσνιος χαφ αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για το πως πέρασε στο διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς στην «Avaz»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ξεκίνησε η δουλειά με… μαστίγιο στα Σπάτα (pics-vids)

«Κάναμε τα τεστ για τον κορωνοϊό και ξεκινήσαμε προπονήσεις στο προπονητικό μας κέντρο. Θα κάνουμε προπονήσεις ανά γκρουπ την πρώτη βδομάδα και θα εστιάσουμε στη φυσική κατάσταση. Τις πρώτες μέρες δεν θα βγαίνουμε συχνά με την μπάλα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι επιστρέφουμε στο γήπεδο. Ναι, ακολουθούσα συνεχώς το πρόγραμμα της ΑΕΚ και είχα την ευκαιρία επίσης να πραγματοποιήσω και κάποιες προπονήσεις online. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που βρισκόμουν πριν τη διακοπή της σεζόν, κανείς δεν θα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, αλλά είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην οποία είμαι. Σιγά – σιγά θα επιστρέψουμε στη φόρμα μας. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση θα μπορούσε να ξεκινήσει γύρω στις 10 Ιουνίου. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι ξανά. Εδώ στην Αθήνα μέχρι πριν μερικές μέρες όταν βγαίναμε από το σπίτι έπρεπε να στείλουμε μήνυμα και να ενημερώσουμε ότι πηγαίνουμε στο σουπερμάρκετ, για προπόνηση ή κάπου αλλού. Έτσι κι αλλιώς όμως είμαι κυρίως στο σπίτι ή στον κήπο μπροστά από το σπίτι μου. Έκανα προπονήσεις, παρακολουθούσα ταινίες και σειρές, έπαιζα Playstation, τα συνηθισμένα. Τώρα θα δούμε τι κατάσταση θα επικρατεί όταν επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη πάντως κάνει ζέστη εδώ με θερμοκρασίες 25-26 βαθμών Κελσίου».

Τέλος, ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αναφέρθηκε και στην παρέα που κάνει με τους συμπαίκτες του Βράνιες, Λιβάγια και Κρίστιτσιτς στην Αθήνα: «Πραγματοποιούσα το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας με τους Βράνιες, Λιβάγια και Κρίστιτσιτς. Σχεδόν κάθε μέρα ήμασταν σε κοντινά γήπεδα».