Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Αρκάδης

Μία μέρα σαν σήμερα του 1990, ο Μιχάλης Αρκάδης έφυγε προδομένος από την καρδιά του

Μία μέρα σαν σήμερα του 1990, ο Μιχάλης Αρκάδης έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Στη χρυσή βίβλο της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, ως υπηρέτης της ιδέας της ΑΕΚ, θα δει κάποιος το όνομα του Μιχάλη Αρκάδη. Του μεγάλου προέδρου, του κορυφαίου παράγοντα, του αγνού Ενωσίτη. Μία μέρα σαν σήμερα του 1990, ο Μιχάλης Αρκάδης έφυγε προδομένος από την καρδιά του. Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της αγαπημένης του ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Αθηνών. Πάντα δίπλα στη μεγάλη του λατρεία.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Μιχάλη Αρκάδη, στην απώλεια του οποίου αναφέρθηκε με tweet της τη Δευτέρα. Η κόρη του Αγγελική Αρκάδη εδώ και δεκαετίες εργάζεται στην ΠΑΕ ως ένα από τα πιο πετυχημένα στελέχη ever και με σπουδαία προσφορά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσω των διεθνών σχέσεων της με τα υψηλά κλιμάκια της UEFA και της FIFA.

Ο Αρκάδης ανέλαβε πρόεδρος, η ΑΕΚ πήρε προπονητή τον Χέλμουτ Σενέκοβιτς και έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου του 1983. Του μοναδικού τροπαίου στα «πέτρινα χρόνια», μιας μεγάλης στιγμής που άξιζε ο Μιχάλης Αρκάδης. Το 1990, άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα της μεγάλης του αγάπης, ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Το tweet της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Αρκάδη: