ΑΕΚ

Σαν Σήμερα: Ο Ντέμης Νικολαΐδης γίνεται πρόεδρος της ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης το μακρινό 2004, έγινε πρόεδρος της ΑΕΚ, με την ελπίδα για καλύτερο μέλλον
Σαν Σήμερα: Ο Ντέμης Νικολαΐδης γίνεται πρόεδρος της ΑΕΚ

Σαν Σήμερα: Ο Ντέμης Νικολαΐδης το μακρινό 2004, έγινε πρόεδρος της ΑΕΚ, με την ελπίδα για καλύτερο μέλλον.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στις 4 Αυγούστου του 2004, αφού έγραψε σπουδαία ιστορία ως παίκτης της ΑΕΚ, ανέλαβε και την προεδρία του συλλόγου, με την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Ήταν λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου. Όταν ο φορ με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ώστε να σώσει την αγαπημένη του ομάδα και να την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Ήταν μόλις 31 ετών όταν ο Ντέμης Νικολαϊδης το τόλμησε έγινε πρωτοστάτης στην προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας.

Αποτέλεσε τον 18ο της πρόεδρος και 40ο από την ίδρυση του συλλόγου το 1924. Ο δεύτερος όμως ποδοσφαιριστής της ομάδας, μετά τον Λάκη Νικολάου που έπαιρνε αυτή την θέση.

Η θητεία του Ντέμη στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ κράτησε λίγο περισσότερο από τέσσερα χρόνια με την αποχώρησή του να έρχεται τον Νοεμβριο του 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ατζέντα της ημέρας (4/8)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>