Σιμάνσκι: Ανέβηκε στο 1,2 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραμένει... μετέωρος όσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Γκρόσνι για την αγορά του.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραμένει… μετέωρος όσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Γκρόσνι για την αγορά του.

Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο της Ενωσης για τον Νταμιάν Σιμάνσκι  δεν είναι εύκολες. Και αν με τον παίκτη και τους μάνατζερ του υπάρχει συμφωνία και πολύ καλή διάθεση, με την Γκρόσνι υπάρχει απόσταση. Η Ενωση μάλιστα ανέβασε την πρόταση της στο 1,2 εκατ.ευρώ, αλλά οι Ρώσοι δεν κάνουν πίσω και θέλουν 1,5 εκατ.ευρώ όπως όριζε η συμφωνία του Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει… σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΑΕΚ όμως να… σύρεται προς την πλευρά της Γκρόσνι, καθώς δεν θέλει να χάσει τον Σιμάνσκι που έχει αποδειχθεί πολύτιμη μονάδα. Και άπαντες τον θέλουν εδώ 100% να ανήκει στην ομάδα.

Από πλευράς της, η ΑΕΚ θέλει είτε να μειώσει το πόσο όσο μπορεί, είτε να το… σπάσει σε δόσεις. Αλλά το γεγονός ότι η Γκρόσνι δεν κάνει πίσω, τότε ίσως αναγκάσει την ΑΕΚ να δώσει όσα πρέπει για να μείνει ο Σιμάνσκι στην Ενωση.