Σιμάνσκι: «Βρέθηκα κοντά στην Μπρέντφορντ»

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι αποκάλυψε πως όταν ήταν στην Πολωνία και στην Βίσλα Πλοκ, ήταν κοντά στη μεταγραφή του στην αγγλική Μπρέντφορντ. Ο Σιμάνσκι παραχώρησε συνέντευξη στο Weszlo τονίζοντας πως: «Στη Βίσλα Πλοκ είχα αναπτυχθεί και ήθελα να φύγω, για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Δεν ήθελα να πέσω στα βαθιά νερά, αλλά με ενδιέφερε η...

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι αποκάλυψε πως όταν ήταν στην Πολωνία και στην Βίσλα Πλοκ, ήταν κοντά στη μεταγραφή του στην αγγλική Μπρέντφορντ.

Ο Σιμάνσκι παραχώρησε συνέντευξη στο Weszlo τονίζοντας πως: «Στη Βίσλα Πλοκ είχα αναπτυχθεί και ήθελα να φύγω, για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Δεν ήθελα να πέσω στα βαθιά νερά, αλλά με ενδιέφερε η σταδιακή πρόοδος. Αν μπορούσα να επιλέξω εκ των προτέρων θα πήγαινα στο Μπρέντφορντ. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά στη συνέχεια κάτι το σταμάτησε. Δεν ξέρω γιατί. Σήμερα μπορώ να πω ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή, ως πρώτη στάση μου στο εξωτερικό. Το θέμα ήταν σοβαρό. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρέντφορντ ήρθε στη Βαρσοβία. Μιλήσαμε για δύο ώρες, μου παρουσίασε το σχέδιό τους. Στο τέλος κάτι έγινε στο δρόμο και στο τραπέζι είχα μόνο μία επιλογή, από την Γκρόζνι».

Όπως γράφει το δημοσίευμα στη συνέχεια για τον χαφ της ΑΕΚ «ο Σιμάνσκι τελικά μετά από 12 επιτυχημένους μήνες αποχαιρέτησε την Αχμάτ Γκρόζνι και πήγα στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Εκεί έχει καλή πορεία. Ετσι βρέθηκε στη λίστα του Πάουλο Σόουζα στην Εθνική Πολωνίας: «Ήμουν στη λίστα 40 παικτών που κλήθηκαν στην προεπιλογή. Είχα 8 παιχνίδια τότε, ήμουν εκτός πριν το φθινόπωρο. Υποθέτω ο προπονητής θα ήθελε παίκτες που έπαιζαν συστηματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα».