ΑΕΚ

Σιμόες, ο επόμενος (pic)

Μετά τον Μπακάκη, ακολουθεί ο Πορτογάλος στις ανανεώσεις, με τον μάνατζέρ του να βρίσκεται στην Αθήνα

Ανανεώσεων συνέχεια στην ΑΕΚ. Ύστερα από την επέκταση των συμβολαίων των Μπακάκη- Τσιντώτα και ο Αντρέ Σιμόες θα περάσει την πόρτα των γραφείων του συλλόγου για να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Όπως γράφει το σημερινό φύλλο του Sportime, ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Κιμ Ριμπέιρο, βρίσκεται στην Αθήνα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επέκτασης του 29χρονου χαφ με την “Ενωση”.

Μια άφιξη την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σιμόες, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον ατζέντη του.

Διάθεση του Πορτογάλου είναι η συνέχιση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”, κάτι που έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν, αφού περνάει πολύ καλά τόσο στην ομάδα όσο και στην Αθήνα με την οικογένειά του.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ