ΑΕΚ

Συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο – Τι λένε οι Μεξικανοί!

Ο Νέστο Αραούχο φαίνεται ότι είναι πλέον προτεραιότητα για την ΑΕΚ.
Συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο – Τι λένε οι Μεξικανοί!

Σταματημό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Νέστορ Αραούχο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προκειμένου να τον έρθει στη Super League 1.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο παίκτης αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, που τον ξέρει πολύ καλά.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Αργεντινός ήθελε τον 32χρονο και όταν βρισκόταν στην Τσίβας, ωστόσο δεν είχαν καταφέρει να συνεργαστούν.

Ο λόγος της επιλογής του είναι φυσικά η εμπειρία του και τα χαρακτηριστικά του, αφού είναι αυτά ακριβώς που ψάχνει η ΑΕΚ.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στα προκριματικά του Champions League και τονίζεται ότι είναι ένα δέλεαρ για τον παίκτη, ενώ φυσικά πώς τον χρειάζεται η Ένωση, αν θέλει να βρεθεί στους ομίλους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Βέβαια, πάντα στο τέλος μπαίνει και το θέμα των χρωμάτων, αφού ο παίκτης δε μένει ελεύθερος για να τον αποκτήσει η πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Αμέρικα και έτσι θα χρειαστεί ένα ποσό αρκετά υψηλό αν θέλει ο Νέστορ Αραούχο να γίνει δικός της.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.