ΑΕΚ

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Αυτά ισχύουν για ΑΕΚ, αυτά θέλει η Σπόρτινγκ!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δύσκολα θα επιστρέφει στην Ελλάδα παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Αυτά ισχύουν για ΑΕΚ, αυτά θέλει η Σπόρτινγκ!

Αναμφίβολα η πρόταση της ΑΕΚ προκειμένου ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Super League 1 είναι πραγματική.

Η Ένωση σκέφτεται το δανεισμό με οψιόν αγοράς , αφού θέλει να επενδύσει σε έναν ταλαντούχο Έλληνα με πολύ λαμπρό μέλλον.

Ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού τα… αγκάθια που υπάρχουν είναι πάρα πολλά.

Αρχικά, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Παναθηναϊκός έφτασαν συμφωνία να πουληθεί ο παίκτης, δίνοντας 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα αυτά δόθηκαν σε δόσεις και όχι κατευθείαν στο… τριφύλλι, που έδωσε ένα από τα ακριβότερο περιουσιακά του στοιχεία.

Από κει και πέρα, η ομάδα της Πορτογαλίας δεν έχει «κάψει» το project Sotiris και δε θέλει κιόλας, αφού μπορεί να κερδίσει αρκετά.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Στόχος της είναι να τον «δανείσει», αν δεν πάρει 5 «χαρτιά» κασέρι, για να μπορέσει να «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά ξανά στο διεθνές market.

Πάνω εδώ –εκτός από την βούληση του παίκτη για επιστροφή ή μη στην Ελλάδα- έγκειται και ο μεγαλύτερος ενδοιασμός για τον δανεισμό του Αλεξανδρόπουλου στην ΑΕΚ εν προκειμένω!

Η Σπόρτινγκ ΔΕΝ πιστεύει πως ο δανεισμός του ακόμη και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας θα δώσει το ανάλογο boost για να πουληθεί ένα χρόνο μετά 5-6 μύρια!

Πάντως σύμφωνα με τη Record και ο παίκτης έχει θέματα και δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εν δράσει…

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>