Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Το πρόβλημα του Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι σοβαρό, τόσο σοβαρό που ενδέχεται να μπει ακόμη και για επέμβαση -Ολα τα δεδομένα στο τραπέζι

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Αργύρη Γιαννίκη, ενόψει του αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει ενοχλήσεις στο μηνίσκο. Και το πρόβλημα του δεν είναι απλό, καθόλου απλό. Ο Στάνκοβιτς πονά και σήμερα αποχώρησε από την προπόνηση.

Τα σενάρια που υπάρχουν είναι δύο και απλά. Είτε να μπει στο χειρουργείο για να τελειώνει οριστικά με το πρόβλημα του, αλλά θα πρέπει να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Είτε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον χρόνο απουσίας του να είναι μικρότερος, αλλά με τον κίνδυνο να εμφανιστεί ξανά αυτό. Ακόμη και μέσα στην χρονιά.

Η απόφαση είναι δύσκολη και πολύ κρίσιμη, αλλά ο ίδιος ο παίκτης της ΑΕΚ δεν θέλει να μπει στο χειρουργείο. Και αυτό είναι το ένα δεδομένο. Και κανείς δεν μπορεί να το παραγνωρίσει. Ομως ίσως αποφασιστεί να γίνει αυτή η επέμβαση σε ένα χρονικό σημείο που δεν θα υπάρχει επιβαρυμένο πρόγραμμα και δεν θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό ντέρμπι.

Η απουσία του από το ματς με τον Βόλο είναι πολύ πιθανή, με τον Αργύρη Γιαννίκη να πρέπει να επιστρατεύσει τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο 28χρονος Ελληνας τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς με την Βελέζ στην Βοσνία και έκτοτε έμεινε εκτός λόγω Στάνκοβιτς. Πέρυσι ξεκίνησε βασικός την χρονιά, εν συνεχεία την… μοιράστηκε με τον Γιώργο Αθανασιάδη και συνολικά αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια.