ΑΕΚ

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από σήμερα το πρωί τις νομικές διαδικασίες για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια να... στήσουν την ίδια και τη διοίκηση της.
Στην αντεπίθεση της ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από σήμερα το πρωί τις νομικές διαδικασίες για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια να… στήσουν την ίδια και τη διοίκηση της.

Η ΑΕΚ ήταν δεδομένο ότι θα αντιδράσει ουσιαστικά και δυναμικά στην υπόθεση που προέκυψε από την καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου (όπως αποδείχτηκε και επιβεβαίωσαν εγγράφως ΕΠΟ και ΕΠΣ Καρδίτσας με επίσημα έγγραφα).

Ετσι, η Ενωση όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της αξίωσε -μέσω εξώδικου- όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην «επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας μας υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν».

Πιο συγκεκριμένα στις 08:40 το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου, προκειμένου να γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία ταυτότητας των καταγγέλοντων.

Κι αυτό προκειμένου να μπορεί να κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους (όποιοι κι αν είναι αυτοί) ξεκίνησαν την προσπάθεια σπίλωσης! Αυτό που αναμένουν πλέον στην Ένωση είναι η αντίδραση της Προέδρου της Επιτροπής (κοινώς όλα τα στοιχεία των καταγγελόντων εντός της ημέρας) και αναλόγως θα προχωρήσουν στις επόμενες νομικές ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώδικο της ΑΕΚ τονίζεται πως: «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της.

Συγκεκριμένα, όπως τονιζόταν από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ για το εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου: «Με το εξώδικο αυτό ζητάμε εντός της ημέρας νας μας γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσουμε εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά μας. Με βάση τον κανονισμο της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΕΚ: Μεταγραφικό ταξίδι στη Γαλλία!

Και η ΕΠΟ ξεφτιλίζει την μεθόδευση με την Επιτροπή Δεοντολογίας -«Δεν υφίσταται σωματείο Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας» (pic)

ΑΕΚ: Οργή στην ΠΑΕ για καταγγελία και παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας

ΑΕΚ: Οι αποδείξεις της «στημένης υπόθεσης» με την Επιτροπή Δεοντολογίας -Εξαλλοι με τις μεθοδεύσεις Αυγενάκη

ΑΕΚ: Η απόδειξη της σκευωρίας -Η ΕΠΣ Καρδίτσας ξεκαθαρίζει επίσημα ότι δεν υφίσταται σωματείο «Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας» (ΦΩΤΟ)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ