ΑΕΚ

Την επιστολή στην UEFA για τους διαιτητές την χάλασε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΑΕΚ

Κοσμάς: «Ήμασταν στο παρά πέντε για σύνταξη επιστολής στην UEFA για ελίτ διαιτητές, χάλασε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός».
Την επιστολή στην UEFA για τους διαιτητές την χάλασε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΑΕΚ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της Super League 1 με τους επιτελείς της ΕΠΟ. η αποχώρηση των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη σύσκεψη κορυφής χάλασε στο παρά πέντε τη σύνταξη επιστολής προς την UEFA για ελίτ διαιτητές.

«Στο παρά πέντε καταλήξαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την α’ κατηγορία.

Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», ήταν η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της ΑΕΚ επί του θέματος.

Εξάλλου, από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε κατά τη συνάντηση: «Παίζαμε με πρόεδρο της ΚΕΔ τον Γκιρτζίκη και μιλάτε εσείς για σήμερα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την επιστολή στην UEFA για τους διαιτητές την χάλασε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.