ΑΕΚ

Το πήρε απόφαση ο Ματίας Αλμέιδα – «Στοπ» στο θέμα του κεντρικού αμυντικού!

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε και όλη η ΑΕΚ τον ακολουθεί.
Το πήρε απόφαση ο Ματίας Αλμέιδα – «Στοπ» στο θέμα του κεντρικού αμυντικού!

Σίγουρα το μοναδικό κομμάτι που έχει μείνει στην ΑΕΚ να συμπληρώσει, είναι η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει ότι είναι το μοναδικό γρανάζι που θέλει να προσθέσει, προκειμένου να βγάλει ανταγωνισμό τόσο στον Βίντα αλλά και στον Μουκουντί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, η ΑΕΚ είναι μία… ανάσα από τον Νέστορ Αραούχο, ωστόσο δεν έχει ακόμα επέλθει συμφωνία.

Ο Αργεντινός τεχνικός, έχει δει και στο παρελθόν να χαλάνε τα πλάνα του, όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα τότε έπρεπε να αλλάξει το σχεδιασμό του.

Έτσι αποφάσισε πλέον ότι πρέπει να «παγώσει» το θέμα, μέχρι να υπάρξει κάποια τελική εξέλιξη είτε θετική, είτε αρνητική, ενώ την ίδια ώρα θα δώσει και ευκαιρίες στους παίκτες που ήδη έχει.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τους Μήτογλου, Χρυσόπουλου και Γεμπόα να αγωνίζονται και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να τσεκάρει την ετοιμότητα τους.

Σίγουρα ο πρώτος και ο δεύτερος μπορούν να βοηθήσουν πολύ μέσα στη χρονιά, που θα έχει φυσικά τη Stoiximan Super League, αλλά και την Ευρώπη, είτε η ΑΕΚ προχωρήσει στο Champions League, είτε πάει σε Europa League και Conference League.

Το ξεκάθαρο της κατάστασης είναι, ότι ο Μάτιας Αλμέιδα δε θέλει να διαταράξει με τίποτα τη χημεία της ομάδας και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει αυτό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ελάχιστοι ήταν οι παίκτες που αποχώρησαν, αφού ο Αργεντινός δε θέλει να φεύγουν ποδοσφαιριστές που έφεραν επιτυχίες στο σύλλογο.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.